ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΗΣ (Arhontiko Aristis)

  1. Home
  2. »
  3. ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  4. »
  5. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ
  6. »
  7. ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΗΣ (Arhontiko Aristis)
Αρίστη, ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ 44004
26530 42210
6945 676261
Social Media
Αναλυτική Περιγραφή:

Το Αρχοντικό της Αρίστης είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για διαμονή στα Ζαγοροχώρια ανάμεσα από όλα τα ξενοδοχεία στα Ζαγοροχώρια καθώς κατέχει από τις υψηλότερες βαθμολογίες στις διεθνή ιστοσελίδες τουρισμού TripAdvisor και Hotels Combined.

Στις πλαγιές της Πίνδου, σε ένα τόπο με ξεχωριστή φυσική ομορφιά και σίγουρα τη δική του πολιτισμική ταυτότητα, τμήμα της οποίας είναι και η Ηπειρώτικη Αρχιτεκτονική, το παλιό Αρχοντικό, ηλικίας τουλάχιστον 200 ετών, αναστηλώθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό στην παράδοση, από την οικογένεια Δημητριάδη.

Με ελάχιστες παρεμβάσεις, το παλιό αρχοντικό καλεί τον επισκέπτη να γνωρίσει και να συναισθανθεί τις ποιότητες χώρου που αν και μας φαίνονται ανοίκειες, είναι παρούσες.

Στα νέα κτίρια του συγκροτήματος που περιστοιχίζουν το δεσπόζον κτίριο του 1803, το ύφος αλλάζει διακριτικά, με τις παροχές να ξεπηδούν από τις ανάγκες του σήμερα.

Δωμάτια εξοπλισμένα με τζάκι, mini-bar, μπάνια με υδρομασάζ και βιολογικά amenities, προτίθενται να καλύψουν όλες τις ανάγκες της διαμονής σας.

Υπηρεσίες
Ο φιλόξενος χώρος του εστιατορίου λειτουργεί όλο τον χρόνο με ελληνική κουζίνα και είναι διακοσμημένος με χειροποίητα χαλιά, λουλούδινα στεφάνια, κάδρα με παλιές φωτογραφίες, χειροποίητα κεραμικά και σπαρμένα παλιά αντικείμενα.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία πιάτων που παρασκευάζονται με βάση παραδοσιακές σπιτικές συνταγές με αγνά, φρέσκα τοπικά υλικά, συνοδεύοντάς τα με τοπικό κρασί, εμφιαλωμένες ποικιλίες επώνυμων κρασιών, αλλά και τοπικό τσίπουρο. Το τζάκι και η διακόσμησή του δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας.

Λειτουργεί όλο το χρόνο από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ.

 

ΧΑΡΤΗΣ: