ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΓΙΑΓΛΗΣ Α.Τ.Ε.

  1. Home
  2. »
  3. ΤΕΧΝΙΤΕΣ
  4. »
  5. ΤΕΧΝΙΚΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
  6. »
  7. ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΓΙΑΓΛΗΣ Α.Τ.Ε.
Ίωνος Δραγoύμη 55, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΕΝΤΡΟ), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 546 30
2310 501451, 2, 3 & 5
2310 541146
6948 896925
Αναλυτική Περιγραφή:

Από την ημέρα ίδρυσής της, η εταιρία μας, δραστηριοποιείται στα δημόσια & στα ιδιωτικά έργα, καθώς και στα ανανεώσιμα συστήματα ενέργειας. Μεγάλη ποικιλία κατασκευών και μελετών υπάρχει στο ενεργητικό μας.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, η μελέτη και κατασκευή μονάδας επεξεργασίας βιομάζας και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιαέριο στο Χ.Υ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, η μελέτη και κατασκευή του Ωδείου Καλαμαριάς, η αναδιαμόρφωση και η βελτίωση του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του Α.Π.Θ., η ανακατασκευή και διαμόρφωση τραπεζικών κτιρίων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, η τοποθέτηση δικτύων οπτικών ινών, η μελέτη και κατασκευή παιδικών σταθμών, η μελέτη και κατασκευή πλήρως εξοπλισμένων οίκων ευγηρίας, η μελέτη και κατασκευή μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς, η μελέτη και κατασκευή πλήρως εξοπλισμένων ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και πολλές ακόμα κατασκευές.

Χρόνο με το χρόνο, οι δραστηριότητες μας αυξάνονται σε πολλούς επιχειρηματικούς τομείς. Η εταιρία μας, με απόλυτη επιτυχία και χωρίς το παραμικρό παράπτωμα, έχει δραστηριοποιηθεί ως τώρα στον κατασκευαστικό τομέα.

 

Οι δραστηριότητές μας

– Ανέγερση οικοδομών αναπαλαιώσεις κτιρίων
– Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις
– Βιομηχανικά κτίρια
– Κατασκευή πολιτιστικών χώρων

– Σχολικά κτίρια & βρεφονηπιακοί σταθμοί
– Πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις κάθε είδους
– Αναπαλαίωση διατηρητέων κτιρίων
– Κατασκευή γηπέδων κάθε είδους
– Ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις ψύξης – θέρμανσης

Με το κατάλληλα εξειδικευμένα επιστημονικό στελεχειακό δυναμικό και σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες (εσωτερικού και εξωτερικού) έχουμε τη δυνατότητα σύνταξης και εφαρμογής εξειδικευμένων μελετών

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00α.μ. – 17:00μ.μ.

ΧΑΡΤΗΣ: