ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΗΛΙΑΣ-ΚΛΕΙΔΟ EXPRESS

 1. Home
 2. »
 3. ΤΕΧΝΙΤΕΣ
 4. »
 5. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΗΛΙΑΣ-ΚΛΕΙΔΟ EXPRESS
Ευαλκίδου 7, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ 10445
210 8322222, 210 8320000
6932 415555
Αναλυτική Περιγραφή:

Η επιχείρηση ΚΛΕΙΔΟ EXPRESS, με έδρα την Αθήνα – Κάτω Πατήσια, παρέχει υπηρεσίες κλειδαρά και αναλαμβάνει ζητήματα σχετικά με κλειδιά & κλειδαριές άμεσα και οικονομικά. Ειδικευόμαστε σε αλλαγές, αναβάθμιση κλειδαριών, χρηματοκιβώτια, ανοίγματα πορτών, immobilizer κ.α.

Η επιχείρησή μας ασχολείται με τον χώρο των κλειδιών και κλειδαριών από το 1972 όταν ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ξεκίνησε ως κλειθροποιός και μετέπειτα κλειδαράς, κατέχοντας νόμιμη άδεια από την Ελληνική Αστυνομία. Στο κατάστημά μας στην Αθήνα – Κάτω Πατήσια λειτουργούμε με πιστότητα και ποιότητα εργασιών, έχοντας ως γνώμονα την εξυπηρέτηση, άμεση ανταπόκριση και λύση για κάθε ανάγκη του πελάτη. Στην ΚΛΕΙΔΟ EXPRESS συνεχίζουμε μέχρι σήμερα να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ζήτηση και απαίτηση σας, ώστε να έχουμε πάντα ασφαλείς, ικανοποιημένους και ευχαριστημένους πελάτες.

Ο κλειδαράς απαιτείται να χειρίζεται την κάθε περίπτωση με διακριτικότητα και να σας προσφέρει ασφάλεια. Η εμπιστοσύνη και το αποτέλεσμα των εργασιών που προσφέραμε στους πελάτες μας στην πολύχρονη πορεία μας, είναι η εγγύηση για την επιλογή σας. Έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε ό,τι έχει σχέση με κλειδιά και κλειδαριές παντός τύπου, για σπίτια, επιχειρήσεις και αυτοκίνητα (αντικατάσταση ή αναβάθμιση κλειδαριών). Επίσης αναλαμβάνουμε τοποθέτηση πορτών ασφαλείας και ρολών, όπως και την αντικατάστασή τους.

Η επιχείρηση ΚΛΕΙΔΟ EXPRESS διακρίνεται για την συνέπεια και για την άμεση ανταπόκρισητης. Η γκάμα των υπηρεσιών μας είναι μεγάλη (αναβάθμιση κλειδαριών, ρολά, χρηματοκιβώτια, λουκέτα ασφαλείας κ.α.) και οι απαιτήσεις σας θα ικανοποιηθούν ταχύτατα.
Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας στην Αθήνα – Κάτω Πατήσια είτε να μας καλέσετε και σας εγγυόμαστε ότι άμεσα και πάντα αποτελεσματικά, ο κλειδαράς θα είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο και ότι θα φέρουμε εις πέρας την εργασία που χρειάζεστε.

Υπηρεσίες

Η επιχείρηση ΚΛΕΙΔΟ EXPRESS, στην Αθήνα – Κάτω Πατήσια, με νόμιμη άδεια από την Ελληνική Αστυνομία, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για κλειδιά, κλειδαριές, πόρτες ασφαλείας κ.α. με άμεση ανταπόκριση (10-15 λεπτά). Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση με συνέπεια, ακρίβεια στον χρόνο προσέλευσης και διατηρούμε τις τιμές μας προσιτές. Δείτε τις υπηρεσίες μας:

 • Κλειδαριές και κλειδιά ασφαλείας.
 • Ανοίγματα πορτών για σπίτια και αυτοκίνητα.
 • Αντιγραφή κλειδιών σπιτιών και αυτοκινήτων.
 • Αντικαταστάσεις / Αναβαθμίσεις / Επισκευές παντός τύπου κλειδαριών.
 • Κατασκευή κλειδιών Immobilizer.
 • Ρύθμιση και επισκευή τηλεκοντρόλ.
 • Λουκέτα ασφαλείας.
 • Πόρτες θωρακισμένες.
 • Πόρτες ρολά μεταλλικά, ξύλινα, πλαστικά (αντικατάσταση και επισκευή).
 • Χρηματοκιβώτια (εμπόριο).
 • Κλειδαριές χρηματοκιβωτίων, επισκευή & αντικατάσταση.
 • Εμπόριο σε κλειδαριές απλές και ασφαλείας.

Ρωτήστε μας για τρόπους πληρωμής (δυνατότητα για άτοκες δόσεις).

 

ΧΑΡΤΗΣ: