ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ (NTA Water Of Love)

  1. Home
  2. »
  3. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
  4. »
  5. ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ (NTA Water Of Love)
Κουνουπίτσα, ΣΠΕΤΣΕΣ, ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, 180 50
22980 74009
Αναλυτική Περιγραφή:
Το ΝΤΑ, δηλαδή το Νερό της Αγάπης, άνοιξε το 2007 από την δεύτερη γενιά της οικογένειας Καλοσκάμη, εδραιωμένη τόσο για την ποιότητα που προσφέρει στο ψάρι, αλλά και στην τοπική γαστρονομία για πάνω από 25 χρόνια.
Ως ένα εστιατόριο εκλεπτισμένων προδιαγραφών, εναρμονισμένο με την νησιώτικη αισθητική, το ΝΤΑ προσφέρει μια ευρεία ποικιλία γεύσεων Μεσογειακής κουζίνας. Το ελαιόλαδο, ζυμαρικά και ριζότο, λαχανικά από ντόπιους κήπους, αλλά και τοπικά προϊόντα, όπως το σπετσιώτικο μέλι και θρούμπι, πλαισιώνουν τα υψηλής ποιότητας φρέσκα ψάρια, αλιευμένα καθημερινά από την οικογενειακή ψαρόβαρκα και άλλα σπετσιώτικα αλιευτικά σκάφη.
Με εγγυημένη την άριστη ποιότητα θαλασσινών γεύσεων και γνώμονα την υψηλή εξυπηρέτηση, απολαύστε το Νερό της Αγάπης καθημερινά από το μεσημέρι εώς το βράδυ σ’ένα μπαλκόνι πάνω από το κύμα ή και στην υπερυψωμένη βεράντα του!

 

Υπηρεσίες

Η χρόνια εμπειρία μας και η ειδίκευση στον κόσμο του ψαρέματος, αλλά και η μεγάλη ποικιλία από φρέσακ ψάρια που σας προσφέρουμε, είναι αδύνατον να αποτυπωθούν με λέξεις στο μενού μας po. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετεαπό την βιτρίνα μας ποιο ψάρι επιθυμείτε και να μας πείτε πως το θέλετε.

Ο χώρος του εστιατορίου και το προσωπικό του βρίσκεται στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε γεγονός επιθυμείτε να γιορτάσετε με εξαιρετικής ποιότητας φαγητό. Παρέχουμε και την δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων στον χώρο σας ή και σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία του νησιού, όπως και την συνδημιουργία ειδικού μενού για την εκπλήρωση των προδιαγραφών σας!

ΧΑΡΤΗΣ: