ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

  1. Home
  2. »
  3. ΤΡΟΦΙΜΑ
  4. »
  5. ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ
  6. »
  7. ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ
Λεωφ. Δημοκρατίας 186, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΑΤΤΙΚΗ, 13562
217 7020670
Τηλ. 2: 211 4006067
6937 907887
Διεύθυνση 2: Κωνσταντινουπόλεως 176, Περιστέρι, 121 33
Αναλυτική Περιγραφή:

Το odosygeias.com είναι η εξέλιξη μιας οικογενειακής επιχείρησης που σας προσφέρει φρέσκα φρούτα, λαχανικά, και είδη παντοπωλείου τα τελευταία 20 χρόνια.

Η φρεσκάδα & η ποιότητα είναι για εμάς αξίες αδιαπραγμάτευτες, ώστε να είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα μας όταν αυτά βρίσκονται στο τραπέζι σας.

Συνεργαζόμαστε κυρίως και αποκλειστικά με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Το κύριο μέλημα μας είναι η προώθηση εκείνων των προϊόντων που βελτιώνουν την υγεία μας, προϊόντα που βάζουμε πρώτα στο δικό μας οικογενειακό τραπέζι.

Σε αποκλειστική συνεργασία με τα “Αγροκτήματα Μακρυδάκης” η Οδός Υγείας εκτός απο τα δύο καταστήματά της σε Αγίους Αναργύρους και Περιστέρι, τώρα πλέον προσφέρει και τροφοδοσίες χονδρικής με αποθήκες-ψυγεία στο κέντρο της Αθήνας.

Με αυτό το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ερχόμαστε κοντά σας με ένα μόνο κλικ και με το ίδιο χαμόγελο που σας εξυπηρετούμε τόσα χρόνια. Συνδιάζοντας την γνώση και την εμπειρία μαζί με τις νέες τεχνολογίες στοχεύουμε στο να εξυπηρετούμε και τους καταναλωτές που κάνουν τις αγορές τους μέσω web, σε περιοχές που βρίσκονται πέραν της εμβέλειας των καταστημάτων μας.

Εγγυώμαστε την παράδοση φρέσκων φρούτων και λαχανικών για όλη την Αττική, στην πόρτα σας με ένα κλικ σε ασυναγόνιστες τιμές. Υιοθετούμε και την πώληση με το τεμάχιο, για την πιο βέλτιστη εμπειρία αγοράς σας.

Τα είδη παντοπωλείου μας προέρχονται απο μικρές οικογενειακές καλλιέργεις (βιολογικές – οργανικές) από επιλεγμένα μέρη της Ελλάδας και αποστέλνονται επίσης σε όλη την Ελλάδα.

Κάντε σήμερα την παραγγελία σας ονλάιν, δοκιμάσετε τα προϊόντα μας, και γράφτε την αντικειμενική κριτική σας, ώστε να γίνετια και εσείς αρωγός μας στην προσπάθειά μας για μια καλύτερη και υγειηνή διατροφή.

ΧΑΡΤΗΣ: