Η ΣΜΙΛΗ – ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

  1. Home
  2. »
  3. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  4. »
  5. ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
  6. »
  7. Η ΣΜΙΛΗ – ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Πόντου 6, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ, 14563
210 6208596
210 6255454
6936 208596
Αναλυτική Περιγραφή:

Το Νηπιαγωγείο μας έχει άδεια από το Υπουργείο Παιδείας και είναι προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις. Προετοιμάζει άριστα τα παιδιά με αποτέλεσμα να διακρίνονται όλα στο Δημοτικό Σχολείο.

Αυτά τα πρώτα χρόνια, όπου μπαίνουν τα θεμέλια της σχολικής και επαγγελματικής τους ζωής, γοητευτικά, δημιουργικά και ευχάριστα θα τους μείνουν αξέχαστα.

Δώστε στο παιδί σας ένα μέλλον γεμάτο επιτυχίες. Το κάθε παιδί έχει μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Μας επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στο μέλλον, αρκεί να καλλιεργήσει κατάλληλα τις κλίσεις και τα ταλέντα του ώστε να αναδειχθούν.

Ο Στόχος μας

Εμείς ως παιδαγωγοί – νηπιαγωγοί, έχουμε σαν κύριο στόχο, να το βοηθήσουμε να ανακαλύψει και να αναπτύξει τις δυνατότητές του. Να αγαπήσει τη μάθηση και παράλληλα να ζει χαρούμενο μέσα στο κοινωνικό σύνολο.

Το Σχολείο μας

Η ΣΜΙΛΗ λειτουργεί από το 1982. Βρίσκεται σε ένα καταπράσινο και ήσυχο σημείο της Κηφισιάς. Διαθέτει έναν πανέμορφο κήπο, φωτεινότατες αίθουσες για δημιουργική απασχόληση, αίθουσα παιχνιδιού, μουσικής και βιβλιοθήκη.

Το Προσωπικό μας

Επιλέγεται με ιδιαίτερη προσοχή, γι’ αυτό είναι άριστο με κύριο γνώρισμα την αγάπη για το παιδί.

Οι Ομάδες μας

Το μέγεθος της ομάδας είναι περίπου 10 παιδιά που το κάθε ένα έχει την φροντίδα που πρέπει μέσα σε ένα καθαρά οικογενειακό περιβάλλον.

ΧΑΡΤΗΣ: